22 oktober 2010

Ja så det kan bli

I eftermiddag har jag varit i Borås för att inköpa en styck dunjacka. Modell varm. Det var kriteriet..Och den fick inte kosta över 3000 kr. Svettigt säger jag bara... Har provat massa jackor och blir aldrig nöjd. För stora, för små, för bulsiga, för tunna... Aldrig blir man nöjd.
Efter att nästan bestämt mig för en VIT ( hur kan man ens komma på tanken att köpa en vit jacka när man bor på landet och har stoooor hund) jacka, hängt undan den, tittat på fler.... Kommer tillbaka och provar den viiita igen inser jag att jag orkar inte bära en dunjacka, för tung, så är det då bara att börja prova ngn annan jacka, Puh.
Kan tillägga att jag skulle köpa en brun, blå eller röd jacka.
Vad kommer jag då hem med??? Jo en turkos.... Alla kommer alltså att känna igen mig hädanefter. För så många människor i turkosa jackor har jag inte sett på dom sista åren.
Men lilla mamma i himlen ler nog och är nöjd, för hon hade pippi på att klä mig i turkosa kläder när jag var halvstor.
Så det var min dag det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Turkos. Jag tycker det låter skitsnyggt! Har kollat runt lite och faktiskt fastnat lite för både vitt och turkost. Har även hittat nån cerise jag gillar. Man är väl ding antar jag, men det känns lite... främmande, eller vågat att dra på sig så färgstarka kläder på vintern. Men är det NÅGON gång man behöver färg, så är det väl då? Hoppas jag får syn på dig i din nya fräcka jacka =) /Tuula

Sarah James Larsson sa...

Din nya dunjacka är jättesnygg och färgen får dina ögon att vara otrolgt blå-blåa. Det blev ett väldigt bra val tycker jag. Och ja, nu kommer jag kunna känna igen dig på långt håll!! Kram på dig. //Sarah